finaste, jag saknar er

+ MÅNGA FLER

big in japan

28 - det här saknar jag
england
.
29 - mina ambitioner
vet inte riktigt, det ändras. Vill bo i Göteborg, i en as snygg lägenhet och ha ett jobb som jag trivs med. Något inom musik, typ producent
.
30 - ett sista ögonblick
jag minns när mina föräldrar sa till mig att vi skulle flytta till England, var ju liten så jag tyckte bara att det var roligt. Minns att pappa visade mig en bild på en typisk röd engelsk buss och jag tyckte att det var grymt.

dom vill lära dig att ljuga, när det tar emot


ylva min vän


känner att jag är duktig på att göra detta varje dag

24 - ett annat ögonblick
När jag fick mitt nya objektiv i julklapp.
.
25 - en första
jag har ingen aning, om ni vill veta ngt fråga bara.
.
26 - mina rädslor
jag kan inte säga att jag är rädd för det, men jag tycker att bananer är så äckligt att jag tycker inte om att vara nära en skalad banan. och jag skämtar inte, bananer är det äckligaste jag vet
.
27 - min favorit plats
måste nog vara hemma hos farmor o farfar i lycksele, helt underbart där.

light up the street


min syster heter sara


Älskade Hjalmar


24 december 2010


23 - det här får mig att må bättre

Mina små vänner och musik

PRAY FOR LOCUST


(inte mina bilder)

over the horizon


när linn kommer hem från england


beat heart

19 - detta ångrar jag
inget egentligen, klart man kan ångra saker man jag är ändå glad att jag gjort de. man lär sig.
.
20 - den här månaden
ska bli bäst
.
21 - ett annat ögonblick
känslan när man har gjort någon riktigt glad
.
22 - det här upprör mig
när jag vet precis hur man gör något men den andra personen promt ska göra det själv och vägrar ta emot hjälp. då får jag lite panik o känner att jag bara måste göra det.

älskade vän, jag kommer sakna dig som bajs.


18 - min favorit födelsedag

Om saker går som jag vill så kommer min födelsedag 2011 vara bäst! Kommer då att vara i Göteborg med Enya och kanske Ylva och Petra (hoppas) på Metaltown! Så blir det om jag får. (hoppas)

lite sent

14 - i mitt huvud idag
Inte så mycket faktiskt, har haft en ganska slapp dag idag så jag har inte tänkt på ngt spec
.
15 - mina drömmar
Det beror på vilka sorts drömmar man menar och dom kan ju ändras lite nu och då. Beror helt på, om ni vill veta om ngt spec så äre bara att fråga.
.
16 - min första kyss
Haha, alltså min första riktiga riktiga kyss? Minns den inte så där jätte väl. Tror det var när jag hälsade på i England men en kille som jag tyckte om då och det var i början av 6an någon gång.
.
17 - mitt favorit minne
Oj! Har hur många minnen som helst som jag älskar! Men jag gissar väll att mina favorit minnen är när jag är som lyckligast och det är när jag är med kompisar. Både Johnossi och Pray for Locust är sjukt bra minnen, var med kompisar och hade sjukt roligt medans man såg riktigt bra band.

Ni är nog det finaste jag har och jag älskar er allihopen


13 - den här veckan

ja, eftersom det är måndag så kan jag ju inte skriva så mycket, men jag ska nog inte göra något speciellt den här veckan. Sitter iaf nu på Waynes med Ylva och pluggar, Petra och Enya drog för ett tag sen. Känns som att veckan kommer bli lite stressigt, har ganska mycket skoljobb att göra.

alldeles för fin


12 - i min handväska

i den så ligger oftast min dator (på en skoldag), min börs, min deo, ett cykellås och ett par handskar. Ibland ligger mobilen och kameran där också.
väskan fick jag av min farfar.

11 - mina syskon

Jadu, med mina systrar kan man prata om nästan allting. Dom är helt underbara och jätte smarta båda två! Dom är båda riktigt riktigt duktiga på sy, baka och måla. När man är med dom kan man hitta på nästan vad som helst, dom är ganska impulsiva (spec. linn) och roliga. När man är med Sara så spelar man nästan alltid the Sims också och vi kan sitta och prata om våra Sims gubbar hur länge som helst. Eftersom vi bor så långt ifrån varandra så har vi en systra blogg där vi håller varandra uppdaterade med bilder och information om varandras liv. Saknar dom massor!
SARA:
LINN:

10 - det här hade jag på mig idag

gammal bild men jag tror nog att det var det jag hade på mig denna dag.

09 - min tro

vet inte riktigt vad jag ska säga. det finns mkt jag tror på och mkt jag verkligen inte tror på. det beror på vad saken gäller.

morgon


överrasknings fest till petra


mat med enya och paranteser på staden


08 - ett ögonblick

ojojoj, det finns så många ögonblick som jag skulle kunna skriva om. Men det var en dag iaf. Eller det var till och med en kväll, det hade blivit mörkt ute. Jag och ylva hade just kommit ut ifrån bion. Det var inte så kallt, mer svalt ute tror jag minsann och vi satt där nere vid kajjen. Jag vet inte riktigt varför men det ögonblicket var riktigt fint. Jag hade en sån bra känsla inom mig. Så sjukt lycklig. Och vi gjorde inget speciellt, bara satt där. Det var det ögonblicket.

07 - min bästa vän

Jag vet inte ens vars jag ska börja. Ylva är så mycket mer än bara min bästa vän, hon är min familj. Kan inte förklara hur mycket hon betyder för mig. Det är en tjej som jag litar på till 110%. Det finns nog ingenting jag inte kan berätta för henne och inte behöva tveka det minsta på att det verkligen stannar bara mellan oss. Jag vet att det gör det. Hon är den personen som kan göra vilken dag som helst helt underbar. Alla helt sjuka saker vi har gjort, ni skulle bara veta xD Helt galet. Man kan verkligen vara sig själv med henne, man kan hitta på vad som helst också. Har haft så sjukt många fina stunder med den tjejen, många fula också för att komma till det. Jag tror att det längsta vi har varit sura på varandra är en timme ungefär. Efter det är det någon som ringer o gråter och ber om ursäkt eller något sådant. Inte för vi har bråkat sen typ 8an men. Hon är nog den personen som känner mig allra bäst, som vet hur jag är och kan märka om jag är ledsen även när jag beter mig helt som vanligt. Jag skulle kunna sitta här i flera timman och bara babbla på om hur underbar hon är och hur mycket jag älskar henne men det får räcka för idag. Ylva Grönlund, du är som brodern jag aldrig fick och jag älskar dig.

CITAT FRÅN ENYAS DAGBOK

Här med lovar och svär jag, Enya, på att aldrig bli beroende på nikotin/rök.
Nu ska jag gå ut och ta en kvällscigg.
Natti!
(inte jag som fotat bilderna och dom är gamla)

LITE JOHNOSSI. sara som fotat, jag som redigerat.


06 - min dag

Idag så började jag 11.45 och hade matte, jag och Emma jobbade faktiskt jätte mycket för första gången på bajslänge! Sen hade jag engelska och vi såg på början av Holes. SEN så cyklade jag ner till idrotten för att träffa Enya som tydligen just innan hade gått tillbaka till skolan och jag ba fu men väntade på henne och Therese där. Vi åkte till stan och träffade Petra och Sara och drog ner på Waynes och myste och pratade innan jag åkte hem.

05 - vad är kärlek

Det är en känsla, en mycket fin känsla. Som jag tror är olika för alla på något sätt och vis.

04 - det här åt jag idag

eftersom jag inte orkade igår så skriver jag om vad jag åt idag istället.
Brunch : amerikanska pannkakor
Middag : paj med en jätte god sallad (hos amandas familj)
sen: nötter och ngn lindtkula (hos amandas familj)

det var jag


memories they soon delete


mavericks


03 - mina föräldrar

Mina föräldrar heter Lena och Jesper Emilsson och är fortfarande gifta.
Som sagt så är pappa försäljningschef på MalåGeoscience men arbetar mest hemifrån. Han reser däremot ganska mycket med jobbet. Till kina och Usa och lite överallt faktiskt. Han är väldigt generös (men absolut inte bortskämd generös) och han är så snäll som det går att bli. Han gillar att göra kaffe och te. Han gör sitt eget te utav massa olika tesaker som han hittar (oftast) i kina. Kan inte minnas sist vi hade tepåsar hemma om vi ens någonsin har haft det. Och han gör en alltid en latte eller något sånt om man vill ha det. Han spelar också gitarr och har skrivit några låtar. Juste han tycker om att fika på cafén också, han tycker det är mysigt.
Mamma tycker inte om att fika på cafén, eller jo visst gör hon det men hon tycker att det är slös med pengar. Hon jobbar som språklärare på dragon skolan men äger också ett företag som heter Fröken röd som säljer för det mesta gratulationskort men också tavlor och kalendrar som hon själv har målat och gjort. Jag och min mamma är väldigt olika, vi har väldigt olika värderingar och är helt olika personer men funkar bra ihop ändå. Jag är väldigt tajt med hela min familj och det inkluderar båda mina föräldrar. Hon är väldigt effektiv, och som sagt så gillar hon att sy och måla. Hon är också väldigt snäll, min mamma.

02 - min första kärlek

Jag vet inte riktigt hur mycket om min första kärlek som jag vill berätta om här. Jag vet inte ens om det räknas som en första kärlek eftersom vi som aldrig har varit tillsammans elr något sånt där. Han var bara en av mina allra allra bästa vänner och betydde så jävla mycket för mig. Men allting förändras ju och det är så sjukt mycket som har hänt och ändrat på så mycket. Jag skulle kunna skriva hur mycket mer som helst men tyvärr så känner jag att jag inte vill göra det. Det är ju inte bara mig det handlar om heller i denna situation.

01 - om mig

Jadu, vad ska man skriva om mig? Jag heter Hanna Linnea Emilsson och är född den 18 juni 1994. Jag går musikproduktion på Midgård och innan det gick jag på grubbe i musikklass. Jag bor i Holmsund, tycker inte riktigt om det där, det är så långt bort från allting och nästan alla mina vänner bor i stan. Eller ja, inte i Holmsund i alla fall. Jag är uppvuxen i både Malå och i Wallingford (litet ställe som ligger kanske en timme utanför London) skulle jag vilja säga. Flyttade till Malå när jag var 1 och till England när jag var där runt 6-7 och flyttade hit ca. 5 år senare när jag skulle börja 6an. Jag älskar musik, både att sjunga o spela (iaf piano). Musiken som jag lyssnar på det beror helt och hållet på mitt humör, jag kan lyssna på nästan allt faktiskt! Mina vänner älskar jag också och min familj + så tror jag att jag har en bästa släkten som finns, mina kusiner är helt underbara! Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga om mig själv. Jag gillar inte att få hjälp (i alla fall inte när det gäller plugg osv.) jag vill kunna göra det själv även fast jag inte kan det o behöver hjälp och bananer är det värsta jag vet. Äckligt.

jag o sagis bestämde oss för att göra denna. så nu gör vi det

01 - om mig
02 - min första kärlek
03 - mina föräldrar
04 - det här åt jag idag
05 - vad är kärlek
06 - min dag
07 - min bästa vän
08 - ett ögonblick
09 - min tro
10 - det här hade jag på mig idag
11 - mina syskon
12 - i min handväska
13 - den här veckan
14 - i mitt huvud idag
15 - mina drömmar
16 - min första kyss
17 - mitt favorit minne
18 - min favorit födelsedag
19 - detta ångrar jag
20 - den här månaden
21 - ett annat ögonblick
22 - det här upprör mig
23 - det här får mig att må bättre
24 - ett annat ögonblick
25 - en första
26 - mina räddslor
27 - min favorit plats
28 - det här saknar jag
29 - mina ambitioner
30 - ett sista ögonblick
en utav dessa kommer varje dag i december månad! puss på er få små söta ungar.

london calling


bäst


RSS 2.0