har inget vettigt försvar


- "vad tänker du blir när du blir stor då?" - "FET!"


efterätt


mormor fyller år


när man åker tidigt till skolan för att ha spanska o märker att den är inställd


bara allmänt grymt


saras bilder


One more word and you won't survive. And I'm not scared of your stolen power


så jag griper tag i vita blad


your gone.come back.stay gone.stay clean.i need you.to need me


the clouds in your eyes


Min Familj

NU. Nu tänker jag berätta lite om min familj. Varför, det vet jag inte. Fick bara lust.
JESPER. Så heter min pappa. Han ser ut så här (ibland):
Pappa han är en väldigt snäll person, kanske till och med lite för snäll ibland. Han är väldigt sportig också. Hans jobb ligger i Malå men han jobbar mest från hemma (fast ibland så åker han dit och jobbar). Han är iaf försäljningschef på MalåGeoscience.
LENA. Det är min mamma de. Så här ser hon ut:
Min mamma är riktigt duktig på att måla! Hon har ett eget företag som heter FrökenRöd där hon säljer hennes olika tavlor och kalendrar men för det mesta GRATULATIONS KORT! Hon säljer sina kort lite över hela sverige i små butiker. Men det är på hennes fritid, annars jobbar hon som spanska & engelska lärare på Draggen. Hon brukar undervisa i franska oxå men det gör hon inte just nu. Hon syr också ganska mycket. Mest på sommaren.
SARA. Min käre lilla storasyster.
Sara, hon är 23 år gammal och bor i Stockholm med sin pojkvän Philip. Där pluggar hon på KTH för att bli civilingenjör. Hon är riktig duktig på att sy, måla, plugga (för hon är så smart) och så sjukt mycket annat. Hon är en riktig goding och vi är jätte tajta!
LINN. Min andra käre syster.
Linn hon är 20. Hon bor i ett hus i London med sina kompisar och går en 1årig konstutbildning på Wimbledon. Efter den så gissar jag att hon kommer flytta tillbaka hit (till sverige alltså). Linn är en mycket rolig person, hon gillar att hitta på massa roliga saker att göra. Hon är väldigt sportig och hon är den bästa på att baka! Ni kan inte förstå föränn ni har smakat! Hon är riktigt duktig på att göra hemmagjort bröd också. Hon är också grym på att rita och måla och världens bästa på att sy! Det är sjukt. Vi är också mycket tajta.
SEN KOMMER YLVA! som inte egentligen är släckt med mig utan är min bästaste lilla vän, MEN med tanke på hur mycket hon betyder för mig, hur ofta vi brukar vara med varandra och bara hur underbar hon är så känns hon som en del av min familj. Om ni inte redan visste det så ser hon ut så här:

jag saknar sommaren


strange and beautiful

Fanny, det gör jag med. <3

just another picture


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0